Naslednja postaja za zlato 3500 USD

Legendarni Jim Sinclair je svojim bralcem poslal sporočilo v katerem navaja, da gre za najpomembnejše sporočilo vse od leta 2001, ko je napovedal ceno zlata do 1.650 $.

Sinclair navaja, da je zdaj vse pripravljeno in da zadnja rast zlata pomeni, da je bitka s strani kartela z namenom ustaviti zlato izgubljena in da je teh šest poskusov, da bi onemogočili zlato pri pohodu do 3.500 $, dokončno propadlo.

Jim Sinclair:
»Zlato bo šlo vse do 3.500 $ in sčasoma tudi čez. To je najpomembnejše sporočilo, ki sem ga poslal od leta 2001.

Zelo malo nas je dinamičnih mislecev, ki vidimo trend v pozitivni smeri. Vsakdo je lahko statičen mislec, ki navaja nedavne gospodarske podatke ali glavne novice in prihaja na dan z navadno napačnim mnenjem. Zadnja novica je, da je vse že pripravljeno.

The Bank of England (angleška centralna banka) obrača hrbet družbi Barclays, družbi, ki je do zdaj izvajala njihovo ponudbo obveznic in to bo dogodek, ki bo označen kot ključen v spremembi trenda.

Mnogi izmed nas na teh področjih delovanja se bomo uspešno spopadli z manipulatorji. Veliko število pripomb zoper boj proti manipulaciji, katere ste mi mnogi izmed vas prijazno poslali, je sprostila pošast v meni.

Ta pošast je zdaj zopet v kletki, tam kamor tudi sodi. Rezultat tega pa je viden na papirju. Stvar se je obrnila. Še bolj pomembno pa je, da ta boj na okoli 1.540 $ ni potekal zgolj za ponovno doseganje do zdaj najvišje vrednosti. Šest poskusov za sesutje cen zlata, ob podpori tudi nekaterih piscev o zlatu, ki iščejo pri tem koristi, so propadli poskusi, da se zlatu prepreči trgovanje nad 3.500 $.

Bitka za zaustavitev zlata je bila izgubljena.

Začetki, po katerih zlato doseže stare vrednosti in jih tudi preseže, bi morali biti počasni in s precej drame. To se gradi počasi, ampak na koncu se bo z zlatom trgovalo na in nad 3.500 $. Zdaj sem tako prepričan v to, kot sem bil v to prepričan pred več kot desetimi leti, ko sem rekel, da gre zlato proti 1.650 $. To, da se bo z zlatom iz takratnih 248 $ na koncu trgovalo na 1650 $, sem vzel kot dejstvo.

Moja naloga danes je, da za vas ponovno opredelim najvišje vrednotenje zlata, ko se to enkrat pojavi. Časovna opredelitev tega ni nič manj kot eno leto do največ treh let gledano od tega trenutka.

Vir: jsmineset.com

Share and Enjoy:
  • Print
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks
  • Blogplay
You can leave a response, or trackback from your own site.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje morate biti prijavljeni